Alles over ons TummersInvest

Alles <b>over ons</b>

Welkom op de website Van Tummers Invest

Door onze website te bezoeken heeft u de eerste stap gezet in uw zoektocht naar uw eigen woning in het prachtige Spanje. Met ruim 20 jaar ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt zijn wij ontzettend trots dat wij veel klanten hebben bijgestaan bij de aan- en/of verkoop van hun woningen in Spanje.

Persoonlijke service, transparantie en gedegen kennis van de lokale vastgoedmarkt maken ons tot een betrouwbare partner die ook na de aankoop van uw nieuwe woning altijd voor u klaar staat. Tijdens uw zoektocht naar uw nieuwe Spaanse woning en tijdens het gehele aankoopproces staan wij u bij in uw eigen taal en helpen u met alle noodzakelijke procedures om een prettige, professionele en zorgeloze transactie te garanderen.

We werken samen met gerenommeerde advocatenkantoren om de wettigheid van alle documenten te verifiëren, koop- en verkoopcontracten op te stellen en te beoordelen, en samen met onze gestoria voeren we taken uit zoals het aanvragen van uw NIE-nummer, het aanvragen van een Spaanse hypotheek en het openen van een Spaanse hypotheek. bankrekening.
Uiteraard bereiden wij ook de notariële overdracht voor en gaan met u (of met een volmacht) naar de notaris om de koop-/verkoopovereenkomst te ondertekenen.
Na de aankoop/verkoop verzorgen wij alle updates en zorgen ervoor dat de eigendomstitel wordt gewijzigd in het Spaanse register en kadaster.
Ook na de aankoop van uw nieuwe woning in Spanje kunnen wij u in vrijwel alle aspecten bijstaan.

Wij kunnen de aanleg en het onderhoud van uw tuin en/of zwembad verzorgen, de sleutels van uw woning beheren, desgewenst assisteren bij de verhuur, ervoor zorgen dat de woning wordt schoongemaakt bij aankomst of vertrek en fungeren als uw aanspreekpunt in Spanje in geval van van eventuele noodsituaties met betrekking tot uw Spaanse eigendom.

Onze jarenlange ervaring en gedegen kennis bij Tummers Invest zorgen ervoor dat u professioneel begeleid wordt bij de aan- of verkoop van uw Spaanse woning en dat u onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe droomhuis, wetende dat u een betrouwbare partner ter plaatse heeft die zorg draagt voor uw investering, zelfs als u afwezig bent.

Alles <b>over ons</b>

Uiteraard beschikken wij ook over de nodige wettelijke vergunningen en certificaten om ons beroep in Spanje uit te oefenen, zoals bepaald in de nieuwe wet van 16 oktober 2023, die vereist dat elke makelaar in de Valenciaanse Gemeenschap in het bezit is van een gecertificeerd vastgoeddiploma, het noodzakelijke garanties, en een eigen kantoor.

Wij hanteren geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit en staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers, ook 's avonds en in het weekend. Heeft u na het bekijken van onze pagina nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend uw mogelijkheden met ons bespreken, neem dan gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een kopje koffie (of iets anders) om kennis te maken kennen elkaar en kijken of wij u kunnen helpen.


Ons team Tummers Invest

WhatsApp